icon-newsNyheter

Nyheter

Vården påverkas av strejk

Vår mottagning är inte direkt uttagen i strejk men vården i stort och även vi påverkas. Vi har svårare att vara tillgängliga i telefon och våra svarstider kan vara längre. Vård som inte kan vänta behöver prioriteras.

Du som har ett bokat besök
Hör du inget annat ska du komma på ditt besök som planerat. Vi kontaktar dig om vi skulle bli tvungna att flytta fram ditt inbokade besök. Vi kan i så fall ringa dig eller meddela dig via appen Alltid öppet. Ladda gärna ner Alltid öppet och slå på avisering med SMS i appen. Då får du ett meddelande om ditt besök ändras.

Hemsjukvården berörs inte, utan du som har hemsjukvård får den som vanligt.

Vid akut sjukdom
Ring sjukvårdsrådgivningen på telefon 1177 för rådgivning av sjuksköterska. Vid livsfara ska du alltid ringa 112.

Du kan också boka videomöte med läkare hos Vårdcentral online alla dagar i veckan klockan 7:00-21:00. Du hittar Vårdcentral online i appen Alltid öppet eller webbplatsen alltidoppet.nu.

Tack för ditt tålamod
Vi beklagar om det här drabbar dig som är patient hos oss och vi gör allt vi kan för att minimera påverkan på din vård.

Publicerad: 2024-06-11
Kontakt

Kontakt

Boka tid

Boka digitalt
Använd vår digitala tjänst Alltid öppet. Där kan du utföra olika vårdärenden, se kallelser och chatta med oss för rådgivning och tidsbokning.
Logga in i Alltid öppet 

Boka tid via telefon 
Telefonnummer: 08-123 426 00
Telefontid: Vardagar 8-17

Välkommen att ringa och boka tid. Om du vill slippa vänta i telefonkö kan vi ringa upp dig. Du knappar in ditt telefonnummer och får en tid när en sjuksköterska kommer att ringa till dig.

Ring direkt till din husläkare 
Telefon: 08-123 426 70
Telefontid: måndag 8.45-9.45, tisdag-fredag 13-14

 • Anders Johansson - ingen telefontid på fredagar
 • Anna Hansell - ingen telefontid på fredagar
 • Edgar Aguirre - ingen telefontid på fredagar
 • Kiran Khiani - ingen telefontid på onsdagar
 • Märta Kron - ingen telefontid på onsdagar
 • Priyanka Nandy Bihal - ingen telefontid på fredagar
 • Ramez Dastranj - ingen telefontid på torsdagar

Övriga läkare kontaktas via 08-123 426 00 eller via Alltid öppet.

Avboka tid
Om du måste avboka din tid ska detta göras senast 24 timmar före besöket. Om du uteblir utan giltigt skäl eller avbokar för sent kommer du att debiteras 400 kronor för besöket. Detta gäller även om du har frikort, är under 18 år eller är äldre än 85 år.

Tolk
Om du behöver tolk under ditt besök så ordnar vi det. Meddela oss gärna redan när du bokar ditt besök. Tolk är gratis för dig som patient.

Videomöte


Vi kan boka videomöte med dig
Vi kan erbjuda dig videomöte som ett alternativ till återbesök om det är lämpligt. På så vis kan du enkelt möta oss på en plats som passar dig. När du och vården är överens om en tid bokar vården videomötet med dig. Videomötet genomförs i Alltid öppet, antingen via appen eller webbsidan alltidoppet.nu

Videomöte med läkare – när du vill få tid snabbt 
Vi samarbetar med andra vårdcentraler och erbjuder videomöte med läkare alla dagar året om klockan 7-21. I videomötet möter du en läkare från någon av de offentligt drivna vårdcentralerna i Region Stockholm. Du bokar videomötet i appen Alltid öppet under Vårdcentral online.

Avgifter 
Videomöte har samma pris som besök på mottagning. Frikort gäller. Videomöten betalas via faktura. Om du behöver avboka så måste det göras senast 24 timmar innan ditt videomöte, annars debiteras du för uteblivet besök. Detta gäller även om du har frikort, är under 18 år eller 85 år och äldre.

Ombud för barn
Som vårdnadshavare till barn under 13 år kan du utföra ärenden för barnet i appen.

Tolk
Det finns möjlighet att ha med tolk vid besöket. Kontakta mottagningen i förväg och meddela att du önskar tolk

Support tekniska frågor 
Läs mer om hur du laddar ner appen, hur ett videmöte går till och hur du kan få teknisk support på Alltid öppets webbplats

Öppettider


Vårdcentralens öppettider 
Vardagar 8-17
Kassan/receptionen 8-16.30

Laboratoriets öppettider 
Måndag 7.15-11.15 och 13.30-15.30
Tisdag-torsdag 7.15-11.15 och 12.45-15.30
Fredag och dag före röd dag 7.15-11.15

Waranmottagningen öppettider
Måndag 14-15.30
Torsdag 13.30-15.30

Sommartider provtagning 
Under sommaren, från 17 juni till16 augusti är laboratoriet endast öppet på förmiddagarna, klockan 7.15-11.15. 

Alltid öppet


I vår app Alltid öppet erbjuder vi digitala vårdkontakter. Här kan du möta oss på ett sätt som passar dig, på en tid som du själv väljer.

I appen kan du som är listad hos oss:

 • Kontakta oss via chatt när du vill boka ett besök
 • Chatta med oss för kostnadsfri rådgivning
 • Få kallelser och personligt anpassad information från vården
 • Förnya recept genom chatten
 • Boka videomöte med läkare alla dagar året om klockan 7-21. Du bokar videomötet under Vårdcentral online. I videomötet möter du en läkare från någon av Region Stockholms offentligt drivna vårdcentraler
 • Möta oss i ett videomöte
 • Som vårdnadshavare till barn under 13 år kan du vara ombud och hantera barnens vårdärenden

Läs mer om hur tjänsten fungerar

1177

Du kan ringa och få sjukvårdsrådgivning på telefon 1177 dygnet runt. På 1177.se finns också information om hälsa och sjukdomar.

Logga in på 1177.se för att se eventuellt frikort och intyg. Här kan du också läsa din journal från år 2017 och framåt. Det går även att beställa egenprovtagning och se provsvar där.

Övriga digitala vårdärenden hos oss gör du enklast via appen Alltid öppet eller webbplatsen alltidoppet.nu

Praktiskt vid besök


Hitta hit

Du hittar oss i centrala Huddinge på Paradistorget 4, våning 2.

Karta

Lämna synpunkter

Vi vill gärna veta vad du som patient eller anhörig tycker. Dina synpunkter är viktiga för att vi ska fortsätta utvecklas och förbättras.

Du kan enkelt lämna dina synpunkter eller klagomål till oss via e-tjänsten Synpunkter och klagomål på 1177.se. Du ska få ett svar inom fyra veckor men undantagsvis kan det, i ärende som kräver mer utredning, ta något längre tid. Om du är under 18 år försöker vi alltid svara tidigare än fyra veckor. Logga in på 1177.se och leta upp vår mottagning. Där finns en länk till e-tjänsten.

Logga in på 1177:s e-tjänster 

Du kan också välja att lämna dina synpunkter anonymt. Då fyller du i detta formulär

Om du vill lämna synpunkter för någon annans räkning behöver ni båda fylla i denna fullmakt och skicka till oss.

När vi har stängt

Vi samarbetar med andra vårdcentraler och erbjuder videomöte med läkare alla dagar året om klockan 7-21. Du bokar videomötet med Vårdcentral online i Alltid öppet.

Du kan även ringa 1177 för rådgivning och hänvisning.
Vid livshotande tillstånd ring 112.

Välj oss som din vårdcentral

Välj oss som din vårdcentral

Vi erbjuder vård med hög kvalitet och omtanke. Välkommen att välja oss som din vårdcentral!

Du listar dig enkelt hos oss via e-tjänsten på 1177. Vi kan även ordna det på plats när du kommer. 

Du har även möjlighet att välja en fast läkarkontakt. Fördelen med en fast läkarkontakt är att läkaren kan lära känna dina behov och ge dig en samordnad och kontinuerlig vård.

Lista dig hos oss via 1177.se

Vi erbjuder

Vi erbjuder

Här kan du hitta information om den vård vi erbjuder.

Läkarmottagning

Läkarmottagningen erbjuder

Till oss kan du komma med din kroniska sjukdom eller tillfälliga besvär. Vi ger en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär.

Ibland finns behov av specialistvård och då ordnar vi med remiss för en sådan bedömning. Vi kan även hjälpa till med recept, bedömning av eventuell sjukskrivning samt vissa intyg.

På mottagningen kan du både möta specialistläkare i allmänmedicin, ST-läkare som genomför sin utbildning till allmänspecialist eller AT-läkare som genomför utbildning till allmänläkare. ST- och AT-läkare har alltid en specialistläkare som handledare.

Ring direkt till din husläkare

Flera av våra husläkare kan du ringa direkt till. Gäller dig som är listad hos en dem. Om du är osäker på vem som är din husläkare kan du se det via 1177.se

Läkare och kontaktuppgifter

 

Sjuksköterskemottagning

Telefon
08-123 426 00, helgfria vardagar 8-17.

Sjuksköterskemottagningen erbjuder

På sjuksköterskemottagningen hjälper vi dig med besvär som du inte behöver besöka läkare för, som exempelvis injektioner, blodtryckskontroller, sårvård och borttagning av stygn. Vi ger råd och förskriver bland annat hjälpmedel.

Barnavårdscentral

Besök gärna barnavårdscentralens egen hemsida för mer information om oss.
bvc.sll.se/huddinge/

Barnavårdscentralen erbjuder

Vi erbjuder kvalificerad barnhälsovård från barnets födelse till skolstart. Vårt mål är att tillsammans med föräldrar främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Vi kan ge stöd och råd i föräldraskapet, upptäcka och förebygga fysisk och psykisk ohälsa, samt uppmärksamma och förebygga risker för barn i närmiljö och samhälle.

Tänk på att inte ta med ditt barn till barnavårdscentralen när barnet är sjukt. Vi har många nyfödda som besöker oss och som vi vill utsätta för så lite smittrisk som möjligt. Kontakta istället din vårdcentral eller 1177.

Hemsjukvård

Telefon
08-123 426 00, helgfria vardagar 8-17.

Du som av medicinska skäl eller på grund av funktionshinder inte kan ta dig till vårdcentralen själv har möjlighet att få hemsjukvård. Ditt eventuella behov av hemsjukvård bedöms av distriktssköterska i samråd med dig och din läkare.

Hemsjukvård innebär vård och behandling i hemmet. Det kan exempelvis handla om medicinska insatser som att ge insulin, dosettdelning eller provtagning. För att din vård ska bli trygg och säker har hemsjukvården ett nära samarbete med hemtjänsten.

Fotsjukvård

Telefon
08-123 426 19

Om vi inte kan svara så lämna ett meddelande så ringer vi tillbaka så fort vi kan. För att få boka behandling måste du först få en remiss från din läkare.

Vi erbjuder fotsjukvård till dig som har medicinska problem. För att komma till fotsjukvården får du först träffa en distriktssköterska, diabetessjuksköterska eller läkare som undersöker dina fötter och bedömer att du behöver fotsjukvård. Vi vårdar patienter som har:

 • diabetes med komplikationer enligt riskgrupp 2 och 3
 • cirkulationsrubbningar som tidigare har orsakat eller riskerar att orsaka sår på foten
 • svåra fotproblem på grund av exempelvis reumatiska, ortopediska eller neurologiska sjukdomar
 • vissa andra medicinska fotproblem, till exempel svårare fall av nageltrång eller fotkomplikationer vid hudsjukdomen psoriasis.

Intyg

Priser för intyg

 • Anställning, friskintyg: 750 kronor
 • Arbetsförmedling, intyg angående placering med mera: Timtaxa*
 • Behandlingshjälpmedel eller läkemedel, intyg om innehav exempelvis inför en resa: 375 kronor
 • Försäkringsbolag, alla intyg: Timtaxa*
 • Förstadagsintyg till arbetsgivare: 375 kronor
 • Körkortstillstånd, hälsodeklaration: 750 kronor
 • Livsmedelsintyg: Timtaxa*
 • Reseåterbud, intyg till resebyrå: 375 kronor
 • Rättsintyg: Timtaxa*
 • Skolgång, intyg som rör barns skolsituation: 375 kronor

* Timtaxa innebär 300 kronor plus eventuell moms per påbörjad kvart.

Vi erbjuder hjälp med vissa intyg som exempelvis myndigheter och arbetsgivare kräver. Uppge att det gäller intyg när du bokar din tid.

Kostnaden för intyg ingår inte i högkostnadsskyddet för sjukvård och frikort gäller inte. På 1177.se kan du läsa mer om avgifter för intyg.

Provtagning

Allmänt vid provtagning 
Dagen innan provtagning bör du undvika fet mat och alkohol. Blodprov tas oftast i armvecket och det är därför bra om du bär kläder som är lätta att vika upp. Nivåerna av de flesta ämnen i kroppen påverkas av kroppsläget. Innan provtagningen bör du därför sitta ned i 15 minuter i lugn och ro i väntrummet.

Fastande prover 
Om du blivit ombedd att vara fastande betyder det att du inte ska äta efter klockan 22 på kvällen före provtagningen och fram tills att du lämnat provet. Du kan dricka vatten, kaffe och te utan mjölk eller socker.

Om du tar Levaxin ska du inte ta tabletten på morgonen.

Urinprov 
Om du ska lämna urinprov är du välkommen att i förväg hämta ett tomt provrör hos vårdcentralen. Du bör lämna morgonurin. Urinen ska förvaras i kylskåp så länge som möjligt.

Vila inför provtagning
Sitt gärna ner och vila cirka 15 minuter före provtagningen.

EKG-registrering (Remiss krävs) 
Du som är listad hos oss och har en EKG-remiss från din läkare är välkommen att ringa 08-123 426 30.

Laboratoriets öppettider

Psykisk ohälsa barn och unga

Barn och ungdomar i ålder 6-17 år som har psykisk ohälsa är välkomna att söka vård hos oss. Det kan exempelvis handla om att känna stress, ha sömnsvårigheter, känna nedstämdhet, oro, ångest eller ha problem med utagerande. Boka tid hos oss för en bedömning av din situation.

Vi samarbetar med annan vårdgivare kring behandling vid psykisk ohälsa hos barn och unga. Vid behov kan vi hänvisa vidare efter en första bedömning.

Psykisk ohälsa vuxna

Psykosocial mottagning erbjuder

Vi erbjuder bedömning, rådgivning och behandling för dig som mår psykiskt dåligt. Det kan exempelvis handla om nedstämdhet, oro, ångest, sömnsvårigheter, svårigheter att hantera stress, krisreaktioner eller beroendeproblematik. Om du är i behov av psykiatrisk specialistvård erbjuder vi rådgivning och vidareremittering.

För att komma till oss behöver du en läkarremiss från Huddinge vårdcentral. Varje nybesökskontakt börjar med ett eller flera bedömningssamtal. Ett besök kostar 100 kr om du inte har frikort.

Hitta hit
Vi sitter i lokaler på Patron Pehrs väg 4, plan 4. 
Observera att vi inte sitter i samma lokaler som Huddinge vårdcentral.
Hitta hit (karta)

Telefon
08 -123 426 00, knappval 7.

Öppettider
8-17.

Vaccination

För mer omfattande vaccinationer inför utlandsresa hänvisar vi till vaccinationscentraler. 

Prislista

 • Hepatit A: 475 kronor
 • Hepatit B: 375 kronor
 • Hepatit A+B (Twinrix): 725 kronor
 • Kolera (Dukoral): 450 kronor
 • Influensa: 350 kronor 
 • Lunginflammation (Pneumokock): 560 kronor
 • TBE, Fästingburen hjärninflammation: 475 kronor

Waranmottagning

För dig som medicinerar med Waran och är listad hos oss har vi en Waranmottagning.

Waranmottagningen öppettider

Hur fungerar det?
Tidsbokat besök. Vid ditt besök anmäler du dig i kassan och får där information om vart du ska gå. Efter provtagning sitter du ned i väntrummet och får efter en stund din nya ordination direkt av läkaren.

Äldremottagning

Du som är listad hos oss är välkommen att ringa och tala med vår sjuksköterska direkt, utan att gå via knappval.

Telefon
08-123 426 03, måndag-fredag 8-9

När vi blir äldre kan vårt behov av stöd och hjälp öka. Du som är 75 år eller äldre är välkommen att ringa till vår äldremottagning. När du ringer hit får du tala med en erfaren sjuksköterska eller distriktssköterska för hjälp och rådgivning direkt utan att göra knappval.

Vi som jobbar här

Vi som jobbar här

Jeanette Skantz-Holmberg

Verksamhetschef

Anders Johansson

Enhetschef, Specialist i allmänmedicin

Jenny Strandberg

Enhetschef, distriktssköterska

Karin Sjörén

Enhetschef, Distriktssköterska

Anahit Askari

Leg. Läkare

Anna Hansell

Specialist i allmänmedicin

Edgar Aguirre

Specialist i allmänmedicin

Hannah Cripps

Specialist i allmänmedicin

Kiran Khiani

Specialist i allmänmedicin

Mouna Malhotra

Specialist i allmänmedicin

Priyanka Nandy Bihal

Specialist i Allmänmedicin

Ramez Dastranj

Specialist i allmänmedicin

Sefatullah Alimi

Specialist i allmänmedicin

Sofia Gkiortzi

Specialist i allmänmedicin

Teresa Leao

Specialist i allmänmedicin

Toni Maher

specialist i allmänmedicin

Cora Rantzow

ST-läkare

Douglas Sematimba

ST-läkare

Emil Sandblom

ST-läkare

Munif Ohaniss

specialist i allmänmedicin

Märta Kron

Specialist i allmänmedicin

Niam Zelada Albannaa

ST-läkare

Razhan Tofiq

ST-läkare

Sarah Decker

ST-läkare

Subhana Memon

ST-läkare

Wasan Al Zubaidi

ST-läkare

Ammar Alobaidi

AT-läkare

David Naqqar

BT-läkare

Ebba Asplund

AT-läkare

Hamdi Jama

Underläkare

Julia Waga

Leg. läkare

Kim Källman

Underläkare

Mathilda Jakobsson

Underläkare

Anne Marie Bechu

Undersköterska, hemsjukvården

Derege Assefa

Undersköterska, hemsjukvården

Ebru Kizilkaya

Undersköterska, hemsjukvården

Emade Ndi

Undersköterska, hemsjukvården

Francisca Bondi

Undersköterska, hemsjukvården

Sharmin Fatemi

Undersköterska, laboratorium

Gunilla Björkman

Undersköterska - Mottagning

Helen Woldemariam

Undersköterska, hemsjukvården

Jenny French

Undersköterska - mottagning

Karolina Ekring

Undersköterska, hemsjukvården

Lena Läth

Undersköterska, hemsjukvården

Majda Antonijev

Undersköterska, hemsjukvården

Mariyam Hakimi

Undersköterska, hemsjukvården

Milijana Zivanovic

Undersköterska, hemsjukvården

Nasim Alambeigi

Undersköterska - laboratorium

Robel Weldabzgi

Undersköterska, hemsjukvården

Samuel Aga

Undersköterska, hemsjukvården

Souzan Marzouk

Undersköterska, hemsjukvården

Susanne Lindblom

Undersköterska - Laboratorium

Anna Björk Waernberg

BVC-sköterska

Hanna Rudin

BVC-sköterska

Helena Snöfors

Sjuksköterska

Jana Hammargård

Diabetessköterska

Jenny Bergh

BVC-sköterska

Karina Bauersfeld

Distriktssköterska

Kerstin Hedberg

BVC-sköterska

Lena Grönberg

BVC-sköterska

Linda Eishayeh

Distriktssköterska

Linda-Jamila Levin

BVC-sköterska

Madelene Ho

Sjuksköterska

Maria Fredholm

BVC-sköterska

Nathalie Alfarhan

Sjuksköterska

Nathalie Andersson Granfors

Sjuksköterska

Shahn Ghonche

Sjuksköterska - provtagning

Souzan Tchaoucheva

Sjuksköterska - mottagningen

Tytti Aska

Diabetessköterska

Yaniselis Delgado Vidal

Sjuksköterska

Åsa Liberg

Sjuksköterska

Julia Zinolidis

Fotvårdsspecialist

Antje Lammers Åström

Psykolog/Psykoterapeut

Caroline Forssander

Rehabkoordinator

Caroline Ramzy

Psykoterapeut

Elin Krantz

Kurator/Psykoterapeut

Helena Jacobsson

Kurator

Karolin Kral

Psykoterapeut

Kristin Sundström

Psykiatrisjuksköterska

Lena Söderholm

Kurator

Patricia Alp

Kurator/Psykoterapeut

Anna Alm

Medicinsk sekreterare

Anette Johnson

medicinsk sekreterare

Beatrice Vilhelmsson

Medicinsk sekreterare

Paola Andersson

Medicinsk sekreterare

Paulina Kozic

Medicinsk sekreterare

Annelie Andersson

Receptionist

Cecilia Eklund

RECEPTIONIST

Therese Jonsson

Receptionist

Till toppen