icon-newsNyheter

Nyheter

Influensatider – dags för vaccination

Vi erbjuder vaccination mot covid-19 och säsongsinfluensa för dig som rekommenderas dessa vaccinationer.

Vaccination mot influensa
Du rekommenderas att vaccinera dig mot säsongsinfluensa om du är 65 år eller äldre, är gravid efter vecka 12 eller har ökad risk för att bli allvarligt sjuk på grund av exempelvis hjärtsjukdom, lungsjukdom, diabetes eller mycket kraftig övervikt. Vaccinationen behöver upprepas varje år.

Vaccination mot covid
Om du tillhör en åldersgrupp eller riskgrupp som rekommenderas vaccination mot covid-19 så kan det gå att ta den i samband med att du vaccinerar dig mot säsongsinfluensa. Läs mer om vilka som rekommenderas vaccination mot covid-19 på 1177.se.

Läs mer om bokning och tider >> 

Kontakt

Kontakt

Boka tid

Boka tid via webben

Via e-tjänsterna på 1177 kan du på ett enkelt och säkert sätt boka, omboka och avboka tid dygnet runt. Du behöver ha BankID för att logga in.
Logga in på 1177:s e-tjänster

Boka tid via telefon

Telefonnummer: 08-123 479 70
Telefontid: vardagar 8-17

Välkommen att ringa och boka tid. Om du vill slippa vänta i telefonkö kan vi ringa upp dig. Du knappar in ditt telefonnummer och får en tid när en sjuksköterska kommer att ringa till dig.

Chatt

Du som är listad hos oss kan chatta med oss i appen Alltid öppet. Vi svarar på din fråga inom 24 timmar på vardagar. Det är kostnadsfritt.

Avboka tid

Om du måste avboka din tid ska detta göras senast 24 timmar före besöket. Om du uteblir utan giltigt skäl eller avbokar för sent kommer du att debiteras 400 kronor för besöket. Detta gäller även om du har frikort, är under 18 år eller är äldre än 85 år.

Tolk

Om du behöver tolk under ditt besök så ordnar vi det. Meddela oss gärna redan när du bokar ditt besök. Tolk är gratis för dig som patient.

Öppettider

Vårdcentralens öppettider

Vardagar 8-17

Laboratoriets öppettider

Måndag-torsdag 8-16
Fredag 8-14

Öppettider för waranprov

Måndag-fredag 8-10.30

Praktiskt vid besök

Hitta hit
Vi finns på Regnbågsgatan 8, Tyresö.

Karta

Alltid öppet

I vår app Alltid öppet erbjuder vi digitala vårdkontakter. Här kan du möta oss på ett sätt som passar dig, på en tid som du själv väljer.

I appen kan du som är listad hos oss:

 • Avboka eller omboka din tid hos oss
 • Få kallelser och personligt anpassad information från vården
 • Boka videomöte med läkare alla dagar året om klockan 7-21. Du bokar videomötet under Husläkarmottagning online. I videomötet möter du en läkare från någon av Region Stockholms offentligt drivna vårdcentraler
 • Möta oss i ett videomöte
 • Som vårdnadshavare till barn under 13 år kan du vara ombud och hantera barnens vårdärenden

Läs mer om hur appen fungerar >>

1177.se - e-tjänster

På 1177.se kan du på ett enkelt och säkert sätt kontakta vården dygnet runt. Du kan till exempel boka, omboka och avboka tid eller förnya recept. Du behöver ha BankID för att logga in på 1177.se. Här är en del av innehållet du får vid inloggat läge:

Läs din journal

Du som är över 16 år kan läsa följande information i inloggat läge:

 • journalanteckningar
 • vissa provsvar
 • diagnoser
 • vårdbesök

All information som finns i journalen kan inte visas på grund av tekniska begränsningar. Det kommer att läggas till mer information så snart det blir möjligt. Den äldsta journal-informationen är i de flesta fall från 1 januari 2016.

Översikt recept och läkemedel

Du får ta del av de elektroniska recept där du har något kvar att hämta ut och kan se vilka läkemedel du har hämtat ut i Sverige under de senaste 15 månaderna. Du kan också se de tillfällen då förskrivare, farmaceuter och sjuksköterskor har läst vilka läkemedel du har hämtat ut.

Förnya recept

När ditt läkemedel börjar ta slut förnyar du det enklast via nätet. Du loggar in och väljer den vårdcentral som gett dig receptet. Mottagningen bedömer om de kan förlänga receptet eller om de behöver träffa dig först. Vårdpersonalen förlänger receptet och du får ett meddelande när det kan hämtas ut på apoteket.

Information om ditt högkostnadsskydd för läkemedel och hjälpmedel

Du kan ta del av hur mycket du under högkostnadsperioden har betalat för läkemedel och hjälpmedel som ingår i högkostnadsskyddet. Du kan se om du får någon rabatt vid nästa köp och hur mycket mer du behöver betala innan du får frikort.

Logga in på 1177.se

Lämna synpunkter

Vi vill gärna veta vad du som patient eller anhörig tycker. Dina synpunkter är viktiga för att vi ska fortsätta utvecklas och förbättras.

Du kan enkelt lämna dina synpunkter eller klagomål till oss via e-tjänsten Synpunkter och klagomål på 1177.se. Du ska få ett svar inom fyra veckor men undantagsvis kan det, i ärende som kräver mer utredning, ta något längre tid. Om du är under 18 år försöker vi alltid svara tidigare än fyra veckor. Logga in på 1177.se och leta upp vår mottagning. Där finns en länk till e-tjänsten.

Logga in på 1177:s e-tjänster 

Du kan också välja att lämna dina synpunkter anonymt. Då fyller du i detta formulär

Om du vill lämna synpunkter för någon annans räkning behöver ni båda fylla i denna fullmakt och skicka till oss.

När vi har stängt

När vi har stängt och du inte kan vänta går det bra att ringa 1177 Vårdguiden för rådgivning och hänvisning. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Vi erbjuder även videomöte med läkare i appen Alltid öppet alla dagar 7-21.

Välj oss som din vårdcentral

Välj oss som din vårdcentral

Vi erbjuder vård med hög kvalitet och omtanke. Välkommen att välja oss som din vårdcentral!

Du listar dig enkelt hos oss via e-tjänsten på 1177. Vi kan även ordna det på plats när du kommer. 

Du har även möjlighet att välja en fast läkarkontakt. Fördelen med en fast läkarkontakt är att läkaren kan lära känna dina behov och ge dig en samordnad och kontinuerlig vård.

Videomöte

Videomöte

Vi samarbetar med andra vårdcentraler för att kunna erbjuda dig videomöte med läkare alla dagar i veckan klockan 7-21, både vardag och helgdag. I videomötet möter du en läkare som är anställd på någon av de vårdcentraler som drivs i Region Stockholms regi. Du bokar videomötet i appen Alltid öppet under Vårdcentral online.

Vi kan boka videomöte med dig

Vi kan även erbjuda dig videomöte som ett alternativ till återbesök om det är lämpligt. På så vis kan du enkelt möta oss på en plats som passar dig. När du och vården är överens om en tid bokar vården videomötet med dig. Videomötet genomförs i appen Alltid öppet.

Avgifter

Videomöte har samma pris som besök på mottagning. Frikort gäller. Videomöten betalas via faktura. Om du behöver avboka så måste det göras senast 24 timmar innan ditt videomöte, annars debiteras du för uteblivet besök. Detta gäller även om du har frikort, är under 18 år eller 85 år och äldre.

Ombud för barn

Som vårdnadshavare till barn under 13 år kan du utföra ärenden för barnet i appen.

Tolk

Det finns möjlighet att ha med tolk vid besöket. Kontakta mottagningen i förväg och meddela att du önskar tolk

Support tekniska frågor

Läs mer om hur du laddar ner appen och hur ett videmöte går till på slso.regionstockholm.se/alltid-oppet

Vi erbjuder

Vi erbjuder

Här kan du hitta information om den vård vi erbjuder.

Läkarmottagning

Akuta läkartider

Varje vardag klockan 8 släpper vi ett begränsat antal akuttider. Du är välkommen att ringa oss direkt på morgonen för att få en akuttid samma dag. En sjuksköterska kommer att göra en första bedömning om en tid ska bokas till läkare eller till någon annan.

Dessa tider är avsedda för relativt enkla åkommor och besökstiden är cirka 10 minuter.

Läkarmottagningen erbjuder

Till oss kan du komma med din kroniska sjukdom eller tillfälliga besvär. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär.

Ibland finns behov av annan specialistvård och då ordnar vi med remiss för sådan bedömning. Vi kan även hjälpa dig med recept, bedömning av eventuell sjukskrivning samt vissa intyg.

På mottagningen kan du både möta specialistläkare, legitimerade läkare och läkare under praktisk tjänstgöring.

Senast ändrad: 2018-01-19

Sjuksköterskemottagning

Du som är listad hos oss kan boka kortare besök till distriktssköterska.

Exempel på besöksorsaker:

 • Lättare hudåkommor
 • Kontroll av blodtryck
 • Borttagning av stygn
 • Injektion (enligt remiss)

Vid dessa tillfällen har vi endast möjlighet att erbjuda en kort bedömningstid. Vi kan tyvärr inte hantera några andra ärenden på dessa tider. 

Ett besök kostar 100 kronor, och frikort gäller.

Boka längre besök

För följande besöksorsaker vill vi gärna att du bokar ett längre besök så att vi kan avsätta lite mer tid för att ta hand om dig på bästa sätt:

 • Utmätning av kompressionsstrumpor
 • Diabeteshjälpmedel/rådgivning
 • Råd och stöd i livsstilsfrågor (tobak, alkohol, vikt, kost och motion)
 • Förskrivning av inkontinenshjälpmedel

Ta kontakt med mottagningen för tidsbokning. Telefonnummer: 08-123 479 70

Sjuksköterskemottagningen erbjuder

På sjuksköterskemottagningen hjälper vi dig med besvär som du inte behöver besöka läkare för, som exempelvis injektioner, blodtryckskontroller, sårvård och borttagning av stygn. Vi ger råd och förskriver bland annat hjälpmedel.

Senast ändrad: 2018-01-30

Barnavårdscentral

Besök gärna barnavårdscentralens egen hemsida för mer information om oss.
http://bvc.sll.se/har-finns-vi/bollmora/

Barnavårdscentralen erbjuder

Vi erbjuder kvalificerad barnhälsovård från barnets födelse till skolstart. Vårt mål är att tillsammans med föräldrar främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Vi kan ge stöd och råd i föräldraskapet, upptäcka och förebygga fysisk och psykisk ohälsa, samt uppmärksamma och förebygga risker för barn i närmiljö och samhälle.

Tänk på att inte ta med ditt barn till barnavårdscentralen när barnet är sjukt. Vi har många nyfödda som besöker oss och som vi vill utsätta för så lite smittrisk som möjligt. Kontakta istället din vårdcentral eller 1177.

Senast ändrad: 2018-01-19

Blodtrycksmottagning

Kontakt 08-123 479 70

Blodtrycksmottagningen erbjuder

 • Blodtryckskontroller
 • Uppföljning av behandling
 • Rådgivning och vägledning till att förändra dina levnadsvanor
 • EKG och blodprover.
 • Recept på FaR (fysisk aktivitet på recept)
 • Fast vårdkontakt

Kontakta oss om du misstänker eller är orolig för att du har högt blodtryck. Det är viktigt att behandla ett högt blodtryck för att minska risken för stroke, hjärtinfarkt och andra följdsjukdomar. Vi ger dig med hjärtrelaterade sjukdomar den hjälp och det stöd du behöver för att kunna känna dig trygg och få så bra livskvalitet som möjligt. Vi hjälper dig att kontrollera ditt blodtryck, ger råd kring läkemedel och livsstil samt vägleder dig till förändrade levnadsvanor vid behov.

Senast ändrad: 2021-01-07

Diabetesmottagning

Hos oss jobbar alla läkare med diabetes och vi har dessutom en särskild diabetessköterska.

Vi erbjuder dig med diabetes stöd och fortlöpande vård. Det kan exempelvis vara kontroll av blodtryck och blodsocker, utvärdering av behandling och hjälp med självtester. Vi ger även råd och information kring kost och motion för att du på bästa sätt ska kunna hantera och leva med din sjukdom.

Genom att gå på regelbundna diabetesuppföljningar kan du lära dig hantera din sjukdom och förebygga komplikationer. Du blir kallad en gång om året för läkarkontroll samt halvårsvis till diabetessköterska.

Diabetesteam
Hos oss får du tillgång till ett diabetesteam med en distriktssköterska som har specialistutbildning inom diabetes, läkare, sjukgymnast, dietist samt medicinsk fotsjukvårdare.

Senast ändrad: 2020-04-30

Fotsjukvård

Vi erbjuder fotsjukvård till dig som har medicinska problem. För att komma till fotsjukvården får du först träffa en distriktssköterska, diabetessjuksköterska eller läkare som undersöker dina fötter och bedömer att du behöver fotsjukvård. Vi vårdar patienter som har:

 • diabetes med komplikationer enligt riskgrupp 2 och 3
 • cirkulationsrubbningar som tidigare har orsakat eller riskerar att orsaka sår på foten
 • svåra fotproblem på grund av exempelvis reumatiska, ortopediska eller neurologiska sjukdomar
 • vissa andra medicinska fotproblem, till exempel svårare fall av nageltrång eller fotkomplikationer vid hudsjukdomen psoriasis.

Remiss krävs och besöket kostar 100 kr, frikort gäller.

Senast ändrad: 2018-01-19

Hemsjukvård

För att du ska ha rätt till hemsjukvård krävs att:

 • Du inte kan ta dig till vårdcentralen
 • Vården du behöver hemma är långvarig och planeras att pågå i minst 14 dagar

Du som av medicinska skäl eller på grund av funktionshinder inte kan ta dig till vårdcentralen själv har möjlighet att få hemsjukvård. Ditt eventuella behov av hemsjukvård bedöms av distriktssköterska i samråd med dig och din läkare.

Hemsjukvård innebär vård och behandling i hemmet. Det kan exempelvis handla om medicinska insatser som att ge insulin, dosettdelning eller provtagning. För att din vård ska bli trygg och säker har hemsjukvården ett nära samarbete med hemtjänsten.

Senast ändrad: 2018-01-19

Livsstil

Livsstilsmottagningen erbjuder

Önskar du hjälp med att förändra dina levnadsvanor, öka motionen, ändra dina matvanor eller sova bättre? På livsstilsmottagningen kan du få kunskap och inspiration till att göra förändringar som får dig att må bättre. 

Din livsstil påverkar i högsta grad din hälsa och din livskvalitet. Vi kan ge dig kunskap och inspirera dig att göra förändringar som får dig att må bättre.

Hos oss kan du få hjälp att komma igång med en hälsosammare livsstil och på så vis lindra och förebygga sjukdomar och därmed öka ditt välbefinnande.

Du kan bland annat få hjälp med:

 • Över- och undervikt
 • Rökstopp
 • Ohälsosamma alkoholvanor
 • Stress
 • Sömnsvårigheter
 • Fysisk aktivitet
 • Kostråd

Kontakt 08-123 479 70

Senast ändrad: 2021-01-07

Osteoporosmottagning

Riskerar du att få en fraktur på grund av benskörhet?

I Sverige sker varje dag cirka 90 frakturer till följd av benskörhet, så kallad osteoporos. Hälften av alla kvinnor och fjärdedel av alla män kommer under sin livstid att drabbas av en osteoporosrelaterad fraktur.

Är du en av dem? Gör detta självtest.

 1. Har Du tidigare fått en fraktur i vuxen ålder och inte blivit utredd för benskörhet?
 2. Har du blivit kutryggig och minst 3-5 cm kortare på längden?
 3. Har Du osteoporos/benskörhet i släkten?
 4. Har Du behandlats med kortisontabletter under en längre tid? (mer än 3 månader)
 5. Om kvinna, kom Du tidigt i klimakteriet?

Svarar du ja på någon av frågorna bör du kontakta oss och be att få göra ett så kallat FRAX-test. Med testet kan vi bedöma hur stor risken är att du ska drabbas av en osteoporosfraktur inom de närmaste 10 åren. Baserat på resultatet görs eventuellt en vidare utredning.

Senast ändrad: 2020-04-28

Provtagning

Kontakta laboratoriet
Telefonnummer
08-517 719 99

Öppettider
Måndag-torsdag 8-16
Fredag 8-14

Waranprov
Waranprovtagningen har öppet måndag-fredag klockan 7.45-10.30.

Allmänt vid provtagning

Dagen innan provtagning bör du undvika fet mat och alkohol. Blodprov tas oftast i armvecket och det är därför bra om du bär kläder som är lätta att vika upp. Nivåerna av de flesta ämnen i kroppen påverkas av kroppsläget. Innan provtagningen bör du därför sitta ned i 15 minuter i lugn och ro i väntrummet.

Fastande prover

Om du blivit ombedd att vara fastande betyder det att du inte ska äta efter klockan 22 på kvällen före provtagningen och fram tills att du lämnat provet. Du kan dricka vatten.

Om du tar Levaxin ska du inte ta tabletten på morgonen.

Urinprov

Om du ska lämna urinprov bör du ta med dig morgonurin. Urinen ska förvaras i kylskåp så länge som möjligt.

Senast ändrad: 2021-12-02

Psykisk ohälsa barn och unga

Barn och ungdomar i ålder 6-17 år som mår psykiskt dåligt är välkomna till oss. Det kan exempelvis handla om att barnet eller ungdomen känner ångest, är deprimerad eller har problem med utagerande.

Vi samarbetar med annan vårdgivare kring behandling vid psykisk ohälsa hos barn och unga. Vid behov kan vi hänvisa vidare efter en första bedömning.

Senast ändrad: 2022-02-16

Psykisk ohälsa vuxna

Ibland drabbas vi av svårigheter att hantera det vi möter i livet. Då är du varmt välkommen till oss.

Vi erbjuder bedömningssamtal på 15-45 minuter som anpassas efter dina besvär med målet att du ska förbättra din hälsa, livskvalitet och fungera bättre i din vardag. Vi har korta väntetider och du kan oftast träffa en psykosocial resurs snabbt.

Vi arbetar med fokuserade samtal vilket innebär att behandlingens anpassas efter ditt behov av vård. Ibland räcker det med ett eller ett par besök hos oss, ibland behövs en längre behandlingskontakt.

Våra samtal baseras på KBT (Kognitiv beteendeterapi) och FACT (Focused Acceptance and Commitment Therapy). Vi kan hjälpa dig som upplever:

 • Nedstämdhet och brist på lust/intresse
 • Rädsla, oro och ångest
 • Stressrelaterade besvär
 • Sömnbesvär
 • Sorg eller krisartad livshändelse
 • Muskelspänningar och värk
 • Livsstilsproblem t ex kring nikotin, alkohol, läkemedel, kost, motion

Första besöket
Under ditt första besök ställer vi frågor om din livssituation och hur dina besvär påverkar dig. Vi pratar om hur du gjort för att hantera dina besvär och diskuterar sedan alternativa sätt att hantera dem. Detta blir din handlingsplan. Det kan exempelvis innebära att göra olika aktiviteter och registrera hur de påverkar dig, observera hur du beter dig i olika situationer eller utmana negativa tankar och föreställningar.

Återbesök
Om det behövs följer vi upp ditt första bedömningssamtal med ett återbesök. Vi pratar om hur din handlingsplan och nya handlingar har påverkat din hälsa och din förmåga att fungera i vardagen. Vi planerar sedan för nästa steg. Du är alltid välkommen att själv ringa och boka ett återbesök.

Vi samarbetar med andra yrkesgrupper på vårdcentralen och vår rehabavdelning, men även med andra vårdgivare som till exempel BVC och barnmorskemottagning.

Om bekymren vuxit sig så pass stora att du är i behov av specialistvård erbjuder vi rådgivning och vidare remittering.

 

 

Senast ändrad: 2023-10-12

Rehabilitering

Vi erbjuder dig rehabilitering och behandling både i hemmet, grupp och individuellt.Du behöver ingen remiss.

Hos oss arbetar kiropraktorer, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter.

Akuttider och öppen mottagning
Sjukgymnastiken har kortare akuttider dagligen på husläkarmottagningen som bokas via mottagningssköterskorna. Vi har tider både på förmiddagar och efter lunch (vissa dagar i veckan)

Sjukgymnastik/kiropraktor:
Telefon: 08-123 479 80
Telefontider: måndag-fredag 10.30-11 och måndag-torsdag 14-14.30

Arbetsterapeuterna
Telefon: 08-123 479 90
Telefontid: måndag-fredag 8.30-9

Dietisterna
Telefon: 08-123 450 90
Telefontid: vardagar 11.30-12

Övrig tid finns telefonsvarare.

Mer information om oss hittar du på Bollmora Rehabs egen hemsida 

Skador, sjukdomar eller funktionshinder kan påverka din livssituation på olika sätt. Om du har varit eller fortfarande är sjuk eller skadad kan du behöva rehabilitering för att få tillbaka så mycket av din fysiska och psykiska förmåga som möjligt. Förutom mer handfast vård erbjuder vi också många utbildningar kring olika sjukdomar och skador.

Vi kan också hjälpa dig prova ut rätt hjälpmedel. 

Senast ändrad: 2021-10-05

Vaccination

Vi erbjuder kostnadsfri vaccination mot den årliga influensan och covid-19 till dig som rekommenderas att vaccinera dig. Läs vilka som rekommenderas vaccination på 1177.se

För mer omfattande vaccinationer inför utlandsresa hänvisar vi till vaccinationscentraler. 

Senast ändrad: 2022-03-10

Äldremottagning

Kontakta oss gärna för ett inledande hälsosamtal med vår distriktssköterska.

Telefonnummer
08-123 479 60

Telefontider
Vardagar 8.15-9.45

Du som är 75 år eller äldre är välkommen till vår äldremottagning. När du ringer hit får du tala med en erfaren sjuksköterska utan att göra knappval. Vi bedömer ditt behov av vård och kan diskutera din vårdplanering. Vi erbjuder också genomgång av dina läkemedel.

När vi blir äldre kan vårt behov av vård och stöd öka. Vid behov får du även kontakt med andra specialister, exempelvis läkare, sjukgymnast, dietist och arbetsterapeut. Om du behöver boka flera tider kan du få hjälp att koordinera dem så att det passar dig.

Senast ändrad: 2018-01-19
Vi som jobbar här

Vi som jobbar här

Magnus Redin

Verksamhetschef , Specialist i allmänmedicin

Linda Ängeby

Specialist i allmänmedicin, Medicinskt ledningsansvarig läkare

Adina Plian

ST-läkare

Amanullah Wazir

BT-läkare

Dana Jasem

ST-läkare

Fredrik Melin

Underläkare

Hawre Yasin Abdullah

Specialist i allmänmedicin

Klara Rosén Papas

Specialist i allmänmedicin (BVC)

Linnea Ladfors

AT-läkare

Roger Fahlman

Specialist i allmänmedicin

Sanna Skog

ST-läkare

Simon Lissmats

Underläkare

Soheyla Asbaghi Sandström

Specialist i allmänmedicin

Erika Karlsson

Enhetschef, sjuksköterska

Lina Dahl

Enhetschef, distriktssköterska

Anita Steinholtz

Distriktssköterska

Anna Zaar

Distriktssköterska

Ellinor Hebel

Sjuksköterska

Ida Larsson

Distriktssköterska

Jenny Frigell

Sjuksköterska

Johanna Hiltunen

Distriktssköterska

Karin Gambetta

DISTRIKTSSKÖTERSKA

Madeleine Falk

Sjuksköterska

Souad Amine Atlassi

Sjuksköterska

Anna Fritzon Jellinek

Undersköterska

Anneli Thern

Undersköterska

Camilla Boiardt

Undersköterska

Cazibe Gustavsson

Undersköterska

Pia Pondro

Medicinsk fotvårdare

Marie Andersson

Enhetschef, sjukgymnast

Jessika Fahlqvist

Medicinsk sekreterare

Susanne Fasten

Medicinsk sekreterare

Ulla Hjälm

Medicinsk sekreterare

Monika Käkelä

Receptionist

Ali Almnezel

Sjukgymnast

Anna Eliason

SJUKGYMNAST

Anton Lindgren

Arbetsterapeut

Elias Palma

SJUKGYMNAST

Giorgi Chlaidze

Sjukgymnast

Jenny Elb

Arbetsterapeut

Magnus Mattsson

Kiropraktor

Malin Holmgren

Sjukgymnast

Marcus Benitez

Sjukgymnast

Marit Simma

Dietist

Narciso Perez

Arbetsterapeut

Panagiotis Cotaidis

Dietist

Paula Berglund

Sjukgymnast

Sofia Bengtsson

Arbetsterapeut

Sophia Enjebo

Dietist

Stefan Holm

Sjukgymnast

Susanne Johansson

SJUKGYMNAST

Ulrika Hansson

Rehabassistent/undersköterska

Ava Nouri

Psykolog

Johanna Samsioe

Psykolog

Yu-Sie Rundkvist Chou

Psykolog

Till toppen