Munskydd vid besök

Alla patienter och medföljande ska bära munskydd under hela besöket hos oss. Det är bra att bära munskyddet redan när du kommer. Om du inte har något munskydd får du ett av oss. De under 16 år undantas.
icon-newsNyheter

Nyheter

Provtagning för covid-19 via Alltid öppet

Om du inte behöver medicinsk bedömning ber vi dig att inte kontakta oss på vårdcentralen för provtagning mot covid-19. Vi behöver prioritera patienter med brådskande besvär och utföra sådan vård som tidigare skjutits upp på grund av covid-19. Vår belastning är därför högre än normalt.

Inom Region Stockholm bokar du provtagning för covid-19 i appen Alltid öppet. Just nu är det många som vill lämna prov och tiderna kan därför ta slut. Nya tider läggs upp varje dag och det finns även drop-in. Läs om hur du bokar provtagning på 1177.se.

Om du saknar digital möjlighet att boka provtagning mot covid-19 i appen Alltid öppet kan du kontakta oss. Det gäller dig som exempelvis saknar svenskt personnummer, har skyddad identitet eller är på tillfälligt besök i Stockholms län.

Kontakt

Kontakt

Boka tid

Boka tid via telefon

Telefon: 08-123 674 00

Välkommen att ringa och boka tid. Du knappar in ditt telefonnummer och får en tid när en sjuksköterska kommer att ringa till dig.

Chatt

Om du har haft en vårdkontakt med oss under de senaste tre åren kan du chatta med oss i appen Alltid öppet. Vi svarar på din fråga inom 24 timmar på vardagar. Det är kostnadsfritt.

Omboka om du får infektionsbesvär

Om du får infektionssymtom som snuva, halsont, hosta eller feber inför ditt planerade besök hos oss vill vi att du kontaktar oss. Vi kan omboka till videobesök eller till vår infektionsanpassade mottagning. Du kan avboka besöket samma dag utan kostnad vid misstanke om covid-19.

Avboka tid

Om du måste avboka din tid ska detta göras senast 24 timmar före besöket. Om du uteblir utan giltigt skäl eller avbokar för sent kommer du att debiteras 400 kronor för besöket. Detta gäller även om du har frikort, är under 18 år eller är äldre än 85 år.

Tolk

Om du behöver tolk under ditt besök så ordnar vi det. Meddela oss gärna redan när du bokar ditt besök. Tolk är gratis för dig som patient.

Öppettider

Vårdcentralens öppettider
Vardagar 8-17

Laboratoriets öppettider
Måndag-fredag 7.45-161177 Vårdguidens e-tjänster

Obs! På grund av pandemin går det för närvarande inte att boka tid till läkare, sjuksköterska eller psykosociala teamet.

Med 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du på ett enkelt och säkert sätt kontakta vården dygnet runt. Du kan till exempel boka, omboka och avboka tid eller förnya recept. Du behöver ha BankID för att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster. Här är en del av innehållet du får vid inloggat läge:

Läs din journal

Du som är över 16 år kan läsa följande information i inloggat läge:

 • journalanteckningar
 • vissa provsvar
 • diagnoser
 • vårdbesök

All information som finns i journalen kan inte visas på grund av tekniska begränsningar. Det kommer att läggas till mer information så snart det blir möjligt. Den äldsta journal-informationen är i de flesta fall från 1 januari 2016.

Översikt recept och läkemedel

Du får ta del av de elektroniska recept där du har något kvar att hämta ut och kan se vilka läkemedel du har hämtat ut i Sverige under de senaste 15 månaderna. Du kan också se de tillfällen då förskrivare, farmaceuter och sjuksköterskor har läst vilka läkemedel du har hämtat ut.

Förnya recept

När ditt läkemedel börjar ta slut förnyar du det enklast via nätet. Du loggar in och väljer den vårdcentral som gett dig receptet. Mottagningen bedömer om de kan förlänga receptet eller om de behöver träffa dig först. Vårdpersonalen förlänger receptet och du får ett meddelande när det kan hämtas ut på apoteket.

Information om ditt högkostnadsskydd för läkemedel och hjälpmedel

Du kan ta del av hur mycket du under högkostnadsperioden har betalat för läkemedel och hjälpmedel som ingår i högkostnadsskyddet. Du kan se om du får någon rabatt vid nästa köp och hur mycket mer du behöver betala innan du får frikort.

Logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

Lämna synpunkter

Vi vill gärna veta vad du tycker. Dina synpunkter är viktiga för att vi ska fortsätta utvecklas och förbättras.

Du kan enkelt lämna dina synpunkter eller klagomål till oss via e-tjänsten Synpunkter och klagomål på 1177.se. Du får svar till din inkorg på 1177.se inom fyra veckor. Logga in på 1177.se och leta upp vår mottagning. Där finns en länk till e-tjänsten.

Logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster 

Du kan också välja att lämna dina synpunkter anonymt. Då fyller du i detta formulär

Om du vill lämna synpunkter för någon annans räkning behöver ni båda fylla i denna fullmakt och skicka till oss.

När vi har stängt

När vi har stängt och du inte kan vänta går det bra att ringa 1177 Vårdguiden för rådgivning och hänvisning. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Vi erbjuder även videomöte med läkare i appen Alltid öppet alla dagar 7-21.

Välj oss som din vårdcentral

Välj oss som din vårdcentral

Vi erbjuder vård med hög kvalitet och omtanke. Välkommen att välja oss som din vårdcentral!

Du listar dig enkelt hos oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster eller i appen Alltid öppet. Vi kan även ordna det på plats när du kommer. 

Du har även möjlighet att välja en fast läkarkontakt. Fördelen med en fast läkarkontakt är att läkaren kan lära känna dina behov och ge dig en samordnad och kontinuerlig vård.

Valbara läkare hos oss är:

 • Andreas Hufnagl
 • Anna Fredholm
 • Malin Falk Sträng
 • Otto Lindqvist
 • Susanna Solhaug

Om du inte väljer läkare kommer du tilldelas en av våra specialister i allmänmedicin som din husläkare. Du kan när som helst byta husläkare.

Videomöte

Videomöte

Vi samarbetar med andra vårdcentraler för att kunna erbjuda dig videomöte med läkare alla dagar i veckan klockan 7-21, både vardag och helgdag. I videomötet möter du en läkare som är anställd på någon av de vårdcentraler som drivs i Region Stockholms regi. Du bokar videomötet i appen Alltid öppet under Husläkarmottagning online.

Vi kan boka videomöte med dig

Vi kan även erbjuda dig videomöte som ett alternativ till återbesök om det är lämpligt. På så vis kan du enkelt möta oss på en plats som passar dig. När du och vården är överens om en tid bokar vården videomötet med dig. Videomötet genomförs i appen Alltid öppet.

Så här går det till

 1. Ladda ner appen Alltid öppet kostnadsfritt från Google Play, AppGallery eller App Store.
 2. Logga in säkert med BankID.
 3. Några minuter innan avtalad tid loggar du in i appen. Du hittar ditt videomöte under rubriken Mina ärenden. Tryck på "videomöte" och sedan "starta video". Videomötet startar när vårdgivaren ansluter till mötet.
 4. Sitt på en lugn plats med god internetuppkoppling där du kan prata ostört, använd gärna headset. 

Avboka videomöte

Senast 24 timmar innan ditt besök eller videomöte behöver du avboka, annars debiteras du för uteblivet besök. Detta gäller även om du har frikort, är under 18 år eller 85 år och äldre.

Avgifter

Videomöte har samma pris som besök på mottagning. Frikort gäller. Videomöten betalas via faktura.

Ombud för barn

Som vårdnadshavare till barn under 13 år kan du utföra ärenden för barnet i appen. Första gången du ska agera ombud behöver du klicka på "förälder" och ange barnets personnummer. När du agerar ombud i fortsättningen klickar du på "agera ombud".

Tolk

Det finns möjlighet att ha med tolk vid besöket. Kontakta mottagningen i förväg och meddela att du önskar tolk

Support tekniska frågor

Har du tekniska frågor eller problem med appen mejlar du alltidoppet.slso@sll.se 

Vi erbjuder

Vi erbjuder

Här kan du hitta information om våra olika mottagningar.

Läkarmottagning

Du har möjlighet att välja en fast läkarkontakt hos oss. Fördelen med en fast läkarkontakt är att läkaren kan lära känna dina behov och ge dig en samordnad och kontinuerlig vård. Valbara läkare hos oss är:

 • Andreas Hufnagl
 • Anna Fredholm
 • Malin Falk Sträng
 • Otto Lindqvist
 • Susanna Solhaug

Om du inte väljer läkare kommer du tilldelas en av våra specialister i allmänmedicin som din husläkare. Du kan när som helst byta husläkare.

Läkarmottagningen erbjuder

Till oss kan du komma med din kroniska sjukdom eller tillfälliga besvär. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär.

Ibland finns behov av annan specialistvård och då ordnar vi med remiss för sådan bedömning. Vi kan även hjälpa dig med recept, bedömning av eventuell sjukskrivning samt vissa intyg

På mottagningen kan du både möta specialistläkare och läkare under fortbildning, såsom specialisttjänstgöring (ST), allmäntjänstgöring (AT) och bastjänstgöring (BT).

Senast ändrad: 2021-10-29

Sjuksköterskemottagning

Vi har tidsbokad distriktssköterskemottagning alla vardagar.

Sjuksköterskemottagningen erbjuder

På sjuksköterskemottagningen hjälper vi dig med besvär som du inte behöver besöka läkare för, som exempelvis injektioner, blodtryckskontroller, sårvård och borttagning av stygn. Vi ger råd och förskriver bland annat hjälpmedel.

Senast ändrad: 2018-03-16

Astma/Allergi/KOL

Astma/Allergi/KOL-mottagningen erbjuder

Vi erbjuder dig med allergi, astma eller KOL stöd. Det kan bland annat vara allergitester och kontroll av din lungfunktion, förebyggande insatser, ökad kunskap om din sjukdom och fortlöpande vård. Det finns stora hälsovinster i att sluta röka. Vi hjälper till med rökavvänjning genom rådgivning och motiverande samtal.

Sluta-Röka-Linjen

Sluta-Röka-Linjen arbetar med tobaksavvänjning. De erbjuder telefonsamtal som kan öppna dina ögon för nya möjligheter och lösningar. Du kan också chatta med dem eller fylla i kontaktformuläret på deras webbsida för att bli uppringd.

Läs mer på slutarokalinjen.se

Senast ändrad: 2018-03-16

Diabetesmottagning

Vi erbjuder dig med diabetes stöd och fortlöpande vård. Det kan exempelvis vara kontroll av blodtryck och blodsocker, utvärdering av behandling och hjälp med självtester. Vi ger även råd och information kring kost och motion för att du på bästa sätt ska kunna hantera och leva med din sjukdom.

Senast ändrad: 2018-03-16

Fotsjukvård

Vi erbjuder fotsjukvård till dig som har medicinska problem. För att komma till fotsjukvården får du först träffa en distriktssköterska, diabetessjuksköterska eller läkare som undersöker dina fötter och bedömer att du behöver fotsjukvård. Vi vårdar patienter som har:

 • diabetes med komplikationer enligt riskgrupp 2 och 3
 • cirkulationsrubbningar som tidigare har orsakat eller riskerar att orsaka sår på foten
 • svåra fotproblem på grund av exempelvis reumatiska, ortopediska eller neurologiska sjukdomar
 • vissa andra medicinska fotproblem, till exempel svårare fall av nageltrång eller fotkomplikationer vid hudsjukdomen psoriasis.
Senast ändrad: 2022-01-02

Hemsjukvård

Vi tycker det är viktigt med bra sjukvård även för dig som inte kan ta dig till oss. Vi har därför ett särskilt arbetslag som rycker ut på olika medicinska insatser exempelvis att ge insulin, dosettdelning, provtagning.

Du som av medicinska skäl eller på grund av funktionshinder inte kan ta dig till vårdcentralen själv har möjlighet att få hemsjukvård. Ditt eventuella behov av hemsjukvård bedöms av distriktssköterska i samråd med dig och din läkare.

Hemsjukvård innebär vård och behandling i hemmet. Det kan exempelvis handla om medicinska insatser som att ge insulin, dosettdelning eller provtagning. För att din vård ska bli trygg och säker har hemsjukvården ett nära samarbete med hemtjänsten.

Senast ändrad: 2018-03-16

Hjärta och kärl

Hjärtmottagning

Har du hjärtsvikt är det viktigt att du får den hjälp och det stöd du behöver för att kunna få så bra livskvalitet som möjligt och att du känner dig trygg i din sjukdom.

Hos oss ger vi dig med hjärtsvikt samtal, råd och information om läkemedel, livsstil, kost och motion, vi kontrollerar blodtryck, vikt och bensvullnad med mera.

Vår hjärtsjuksköterska har ett nära samarbete med våra läkare.

Vi kontrollerar blodtryck, ger råd kring läkemedel och livsstil, ger vägledning till förändrade levnadsvanor och skriver recept på fysisk aktivitet. Vi ger dig med hjärtrelaterade sjukdomar den hjälp och det stöd du behöver för att kunna känna dig trygg och få så bra livskvalitet som möjligt.

Senast ändrad: 2018-03-16

Provtagning

Unilabs Traneberg närlaboratorium

Tranebergsplan 1, 3 trappor
167 44 Bromma

Telefon: 0771-40 77 40
webbsida: www.unilabs.se

Öppettider
Måndag-fredag 7.45-16

Allmänt vid provtagning

Dagen innan provtagning bör du undvika fet mat och alkohol. Blodprov tas oftast i armvecket och det är därför bra om du bär kläder som är lätta att vika upp. Nivåerna av de flesta ämnen i kroppen påverkas av kroppsläget. Innan provtagningen bör du därför sitta ned i 15 minuter i lugn och ro i väntrummet.

Fastande prover

Om du blivit ombedd att vara fastande betyder det att du inte ska äta efter klockan 22 på kvällen före provtagningen och fram tills att du lämnat provet. Du kan dricka vatten.

Om du tar Levaxin ska du inte ta tabletten på morgonen.

Urinprov

Om du ska lämna urinprov bör du ta med dig morgonurin. Urinen ska förvaras i kylskåp så länge som möjligt.

Senast ändrad: 2018-05-08

Psykisk ohälsa vuxna

Psykosocial mottagning erbjuder

Vi erbjuder bedömning, rådgivning och behandling för dig som mår psykiskt dåligt. Det kan exempelvis handla om att du är nedstämd, känner oro eller ångest, har sömnsvårigheter eller är i kris. Om bekymren vuxit sig så pass stora att du är i behov av psykiatrisk specialistvård erbjuder vi rådgivning och vidare remittering.

Vi är en personalgrupp bestående av leg. kurator, leg. psykoterapeut och leg. psykolog. Vi erbjuder behandling med utgångspunkt från KBT samt stöttande samtalskontakter. Vårdkontakten sker på plats eller via videosamtal. Psykosociala teamet erbjuder även förebyggande insatser i form av föreläsningar om stress, ångest, depression samt sömn. Läs mer om våra föreläsningar här

Nybesök hos oss bokar du på något av följande sätt:

 • Ring vårt mottagningsnummer 08-123 674 00 där du får hjälp att boka via sjuksköterska.
 • Logga in på 1177 vårdguiden, välj Alviks vårdcentral som vårdval och boka tid via e-tjänsten.
 • Be din läkare skriva en remiss till psykosociala teamet.

Vid svårare eller akuta psykiska tillstånd rekommenderar vi att du kontaktar psykiatrin:

 • Mobila akutenheten telefon 08-123 484 00 (alla dagar 08:00-22:00)
 • Psykiatriska akutmottagningen, S:t Görans sjukhus, telefon 08-123 492 00 (alla dagar dygnet runt)
 • Egenanmälan till Norra Stockholms psykiatri 08-123 484 00
Senast ändrad: 2020-03-04

Psykisk ohälsa barn och unga

Barn och ungdomar i ålder 6-17 år som mår psykiskt dåligt är välkomna till oss. Det kan exempelvis handla om att barnet eller ungdomen känner ångest, är deprimerad eller har problem med utagerande.

Vi erbjuder bedömning, rådgivning och kortare behandling av psykisk ohälsa riktat till barn och ungdomar (0-17 år) samt deras föräldrar. Det kan exempelvis handla om nedstämdhet, oro, stress, sömnbesvär, kriser eller återkommande konflikter mellan föräldrar och barn.

Kontakta oss

Kontakta oss via din husläkare eller genom att ringa 08-123 674 00, vardagar 8-17.

För att kunna påbörja psykologisk behandling ska vårdnadshavare ha gett sitt samtycke. När det gäller barn under sex år rekommenderar vi att vårdnadshavare kommer på första besöket utan barnet för att kunna bilda en uppfattning av bekymren.

Vården är avgiftsfri och det krävs ingen remiss och du kan söka oavsett var i Stockholm du bor eller på vilken vårdcentral du är listad. 

Vi som arbetar med det här uppdraget är legitimerade psykologer med flerårig erfarenhet av arbete med barn och ungdomar.

Vid allvarlig eller akut psykisk ohälsa hänvisar vi till
BUP Portal NV telefon: 08-514 524 50 eller
BUP Akuten telefon: 08-616 69 00.

Senast ändrad: 2018-03-16

Rehabilitering

Rehabkoordinator

För dig som är eller som riskerar att bli sjukskriven kan vi nu erbjuda kontakt med vår rehabkoordinator. Rehabkoordinatorns roll är att underlätta och stimulera återgång till arbete tillsammans med din sjukskrivande läkare och eventuella andra vårdgivare.

Rehabkoordinatorn samordnar de rehabiliterande insatserna som planeras tillsammans med dig under din sjukskrivning. Det kan gälla åtgärder här på vårdcentralen, kontakter med arbetsgivare, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen eller andra vårdgivare som medverkar i din rehabilitering.

Målet är återgång till arbete eller studier samt att förebygga sjukskrivning.

Att träffa rehabkoordinator är kostnadsfritt.

Senast ändrad: 2021-04-15

Vaccination

Vaccination mot säsongsinfluensan

Vaccination mot säsongsinfluensan pågår 9 november 2021-28 februari 2022.

Du är över 65 år och/eller tillhör någon av riskgrupperna kan boka tid för vaccination från och med 25 oktober.

Du bokar din vaccinationstid via appen Alltid Öppet eller telefon 08-123 674 00.

Du kommer att få vänta utanför och vi släpper in några i taget därför ber vi dig att komma på den tid som du har bokat.

På 1177 kan du läsa mer om vilka som räknas tillhöra riskgrupper

Vaccination mot covid-19
Boka tid för din vaccination på vaccinationsmottagning, där är möjligheterna att få en tid snabbt är störst. Du kan även vaccinera dig via drop in. Om du är en av dem som ska ta en påfyllnadsdos (tredje dos), kan du ta den tidigast fem månader efter dos två.

Du kan vaccinera dig på drop-in
Här kan du se var du kan vaccinera dig på drop-in

Boka tid till vaccination mot covid-19
Via appen Alltid öppet eller på telefon 08–428 429 30.

För att skydda varandra från smitta av Covid-19 är det viktigt att du:
- Är helt fri från förkylningssymtom
- Kommer ensam, om du inte är i absolut behov av följeslagare
- Vistas så kort tid som möjligt på mottagningen - kom 5 minuter innan din bokade tid

Du kan bara utföra ärenden som rör din egen person. Som vårdnadshavare kan du boka tider för dina barn under 13 år.

För mer omfattande vaccinationer inför utlandsresa hänvisar vi till vaccinationscentraler. Avgiften för vaccinationer ingår inte i högkostnadsskyddet för sjukvård och frikort gäller inte. Även barn och ungdom under 18 år betalar avgift.

Senast ändrad: 2021-11-12

Äldremottagning

Kontakt

Till äldremottagningen kan du ringa och få tala med vår sjuksköterska direkt, utan att gå via knappval. 

Telefonnummer: 08-123 390 04
Telefontid: Måndag-fredag 14.30-15.30.

Du som är 75 år eller äldre är välkommen till vår äldremottagning. När vi blir äldre kan vårt behov av vård och stöd öka. På äldremottagningen erbjuder vi trygghet, tillgänglighet och kontinuitet.

Vi kan till exempel hjälpa dig med en individuell vårdplanering eller genomgång av dina mediciner. Vi erbjuder också förebyggande hälsovård och kan tillsammans med dig se över kost och motion.

Vid behov får du även kontakt med andra specialister, exempelvis läkare, sjukgymnast, dietist och arbetsterapeut. Om du behöver boka flera tider kan du få hjälp att koordinera dem så att det passar dig.

Senast ändrad: 2018-03-16

Samarbeten

Vi har ett nära samarbete med andra verksamheter inom Stockholms läns sjukvårdsområde.

Bromma barnmorskemottagning
Bromma rehab
Tranebergs BVC

Senast ändrad: 2018-04-04
Vi som jobbar här

Vi som jobbar här

Helena Alfredsson

Verksamhetschef

Helene Åhlander

Enhetschef

Andreas Hufnagl

Specialist i allmänmedicin

Anna Fredholm

Specialist i allmänmedicin

Elsa Gonzalez

Specialist i allmänmedicin

Gunnar Molin

Specialist i allmänmedicin

Helena Alfredsson

Specialist i allmänmedicin

Joakim Ekman

Specialist i allmänmedicin

Johan Gröndahl

Specialist i allmänmedicin

Lovisa Elinder Grönlund

Specialist i allmänmedicin

Malin Falk Sträng

Specialist i allmänmedicin

Otto Lindqvist

Specialist i allmänmedicin

Paul Erling

Specialist i allmänmedicin

Susanna Solhaug

Specialist i allmänmedicin

Åsa Hartzell

Specialist i allmänmedicin

Alexander Linné

ST-läkare

Anna Geary

ST-läkare

Anna Wierup

ST-läkare

Deesha Domah

ST-läkare

Gustav Lindmark

ST-läkare

Karin Norström

ST-läkare

Kim Toss

ST-läkare

Maria Norman

ST-läkare

Per Orsander

ST-läkare

Nanna Golster

AT-läkare

Petter Perhamn

Leg. läkare

Zahra Baldawi

ST-läkare

Cam Tran

Sjuksköterska

Carola Homrighausen

Sjuksköterska

Cicki Wiklund

Distriktssköterska

Erika Strömbäck

Sjuksköterska

Katarina Drougge

Sjuksköterska

Lena Mohlin

Sjuksköterska

Malin Bråkenhielm

Distriktssköterska/Diabetessjuksköterska

Malin Wallander

Sjuksköterska

Meaza Lundberg

Sjuksköterska

Pernilla Fischerström

Sjuksköterska

Lotta Koponen

Undersköterska

Drissia Anar Eddyb

Undersköterska

Elin Hedlund

Sjuksköterska

Elin Holmgren

Distriktssköterska

Emelie Krohn

Distriktssköterska

Nicole Falk Preville

Sjuksköterska

Sunniva Sörling

Sjuksköterska

Ylva Toldy

Distriktssköterska

Ayan Farah Ali

Undersköterska

Christina Jacobsén

Undersköterska

Jesper Karlsson

Undersköterska

Madeleine Widlund

Undersköterska

Ann-Louise Svensson

Psykoterapeut

Deborah Celinder

Psykolog

Emelie Johansson

Kurator

Eva Silverberg

Psykolog

Lena Andtbacka

Psykolog

Marie Duvander

Psykolog

Andreas Hufnagl

Medicinskt ansvarig läkare

Anna-Lena Jilborg

Medicinsk sekreterare

Camilla Landerberg

Medicinsk sekreterare

Caroline Börjesson

Medicinsk sekreterare

Sarah Lodenius

Medicinsk sekreterare

Åsa Hartzell

ST-läkarchef

Nina Werner

Rehabkoordinator

Kurser för dig som patient

Kurser för dig som patient

Onsdagsföreläsningar för att främja psykisk hälsa

Alviks vårdcentral erbjuder föreläsningar för dig som vill lära dig mer om ångest, depression, stress eller sömnbesvär och få råd om hur du själv kan komma tillrätta med problemen. Varje temaföreläsning erbjuds vid flera datum, du kan anmäla dig till flera teman vid behov

Aktuella föreläsningsdatum

Stress - Att hitta balans i livet

 • 26 januari 15-16.30
 • 23 februari 15-16.30 
 • 6 april 15-16.30

Ångest – Vad är det och hur kan man hantera det?

 • 2 februari 15-16.30
 • 9 mars 15-16.30 
 • 4 maj 15-16.30

Sömnsvårigheter – Om sömn och strategier för att lära sig sova bättre

 • 16 februari 15-16.30
 • 16 mars 15-16.30
 • 13 april 15-16.30

Nedstämdhet och depression – hur kan du hjälpa dig själv?

 • 9 februari 15-16.30
 • 30 mars 15-16.30
 • 11 maj 15-16.30

Anmälan
Du som är 18 år eller äldre och skriven på Alviks vårdcentral kan delta, föranmälan krävs. Anmälan sker till vårdcentralen på nr 08-687 70 18.

Kostnad och journalföring
Deltagande på en föreläsning kostar 100 kronor, frikort gäller. Ditt deltagande kommer att journalföras som ett gruppbesök på vårdcentralen.

Välkommen med din anmälan!
Psykosociala teamet Alviks vårdcentral, 

Eva, Emelie, Lena och Ann-Louise

Till toppen